Judging Enrage - Tonight, Let It Be Onorifics.

Lunch i Malmö

Det är ju så gott med mat och man vill ju gärna äta mycket mat varje dag. Visst är det underbart att kunna äta god mat som man känner är det som man tycker gott och som ger en kraft och energi. Ja man mår så bra när man får äta mat som man känner är mat som man tycker om. Kul att äta ute också och få prova på lite nytt och spännande. Ja de gör att det blir så mycket roligare och mer spännande. Sen när man är ute och reser eller besöker nya städer så kan det vara väldigt spännande och kul att pröva ny mat.

Hitta det som man tycker om

Ja man vill ju hitta mat som man tycker om och som är god och nyttig och det är kul att gå ut och äta om man är på besök i en stan. Säg att man ska till Malmö och man vill gå och äta en god lunch ja då kan man ju enkelt och smidigt söka på " lunch malmö " och så får man upp massor med bra förslag på ställen som man kan gå till och prova på maten. Ja det är ju mysigt och kul att prova olika nya ställen och maträtter som man tycker om. Ja det finns en hel del som man kan göra och som är kul att hitta på. Så man kan se till att det finns en del som man kan göra och hitta på när man ska göra det och det blir som en liten utflykt och det är ju alltid kul.
Ja att äta mat är en av mina favorit sysselsättningar och det är så härligt och gott och det är nåt som jag gärna vill äta och njuta av. Så det gäller att hitta det som man känner passar en.